ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΟΥΙΤΑ

Μια ζεστή φωλιά

Το παλιό κελάρι έχει μετατραπεί σε μια υπέροχη σουίτα που θα σας δώσει την αίσθηση φωλιάς που έχει φτιαχτεί μόνο για σας. Μια κρυφή γωνιά στα άδυτα του κήπου, άνετη και με υψηλό ντιζάιν - αυτή είναι η Κίτρινη Σουίτα του Maison des Couleurs.

Το κίτρινο της ώχρας φωτίζει και γλυκαίνει τον χώρο. Ο ξύλινος κρέβατος είναι ειδικά σχεδιασμένος για να σας χαρίζει άνεση και άπλα. Ο διάκοσμος του κρέβατου τα λινά υφάσματα, που δίνουν την αίσθηση μιας θεατρικής σκηνής. Θα απολαύσετε τον ύπνο σας πάνω σε ορθοπεδικό στρώμα της Media Strom και σε μαξιλάρια της φινλανδικής εταιρείας Joutsen, τα οποία προσαρμόζονται με ευκολία σε κάθε αυχένα. Το δάπεδο του δωματίου έχει διακοσμηθεί με παλιά πλακάκια, συλλεγμένα με μεράκι.

Το μπάνιο της Κίτρινης Σουίτας έχει και αυτό τον δικό του, μοναδικό χαρακτήρα. Από τη μία η μπανιέρα, φτιαγμένη από τσιμεντοκονία σε στυλ primitive, και από την άλλη ο οβάλ πορσελάνινος νιπτήρας ιταλικού ντιζάιν. Το παλιό παντρεύεται με το καινούριο, μέσα σε μια σιωπηλή αρμονία χρωμάτων και σχημάτων. Τα ξύλινα δοκάρια αναδίνουν τη μυρωδιά μιας άλλης εποχής.